Kungshusen starkare än någonsin med Diploma Health Care Group i ryggen

Vi är glada att kunna informera alla våra kunder och partners att Kungshusen har förvärvats av Diploma PLC, ett börsnoterat brittiskt företag som levererar specialiserade tekniska produkter och tjänster inom tre sektorer: Life Sciences, Seals och Controls.

Med ditt stöd och partnerskap har Kungshusen blivit ett av de snabbast växande medicinska företagen i Sverige. Med vår ledande marknadsposition inom den svenska vårdsektorn och vår höga produktkompetens passar vi naturligt in i Diploma Life Sciences.

Diploma är en starkt decentraliserad organisation med många värdeskapande distributionsföretag i Europa, Nordamerika, Australien och andra internationella marknader. De har ett börsvärde på nästan 3,1 miljarder euro med intäkter på över 600 miljoner euro 2020, varav 35% kommer från Europa.

Diploma är rätt partner för Kungshusen eftersom de förstår och värdesätter vad vi gör. Vårt engagemang för våra leverantörer, passion för deras produkter och djupa klinisk expertis kommer att tillsammans med våra kunder vara avgörande för vår fortsatta framgång. Diploma gör att vi kan behålla och utöka vår lokal närvaro, förbli smidiga och lyhörda samtidigt som vi har goda resurser i ryggen för fortsatt expansion.

Det kommer inte att ske några förändringar i företagets ledarskap eller struktur. Vårt varumärke, strategi, produktportfölj och passionerade medarbetare kommer fortsättningsvis vara dem samma.

Vi ser fram mot att gå in i nästa steg av tillväxt samt att sätta våra nya resurser i arbete för att hjälpa våra kunder och leverantörer bli mer framgångsrika i allt de företar sig.

Varmt välkommen att kontakta oss för att prata framtid!

Henrik Svärdskog, VD

henrik@kungshusen.se · 0159 120 20

PS. Titta in på vår nya LinkedIn-sida för tips, kunskap och allt annat Kungshusen!

Kungshusens huvudkontor. Ni är alltid välkomna till våra nya ljusa och rymliga lokaler mitt i natursköna Mariefred! Du kan även besöka oss virtuellt via vår nya video-studio. Hoppas att vi syns snart!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

NYA MÖJLIGHETER