GASTROENTEROLOGI

Mänsklig instinkt + articificiell intelligens = ELUXEO ULTRA

Eluxeo Ultra-plattformen är framtidssäkrad teknik som ständigt utvecklas. Dagens bästa endoskopisystem är redo även för morgondagen. Resan börjar redan nu med Fujifilms CAD EYE AI-system för realtidsdetektion och karaktärisering av lesioner.

Förbättrade resultat

En introduktion till Eluxeo Ultra

Eluxeo Ultra är det första endoskopisystemet på marknaden som upptäcker och karakteriserar lesioner i realtid via CAD EYE.

Tillsammans med vår Eluxeo-plattform ger vår nya CAD EYE förbättrat stöd till läkare och skapar vårt mest kraftfulla, kompletta och heltäckande paket för endoskopister.

Eluxeo Ultra-familjen av teknologier består idag av Coloassist Pro för visualisering av koloskopets form i realtid. Till systemet finns även endoskopiskt ultraljud. Eluxeo Ultra-plattformen kommer att rymma en rad framtida verktyg och teknologier när de utvecklas, så vårt bästa endoskopisystem för dina patienter idag kommer att vara så även imorgon.

Det är vårt mål att vårdpersonal alltid ska ha de bästa verktygen till hands för att leverera bästa möjliga resultat för patienter, oavsett hur enkel eller komplex proceduren är.

Överlägsen detektion

Optimala ljuslägen

Vi vet att bildkvalitet är avgörande för att uppnå bästa diagnostiska resultat vid endoskopiska procedurer.

Fujifilm var först med att marknadsföra multi-light LED-teknik som gav endoskopister nya observationslägen för att få den tydligaste och mest heltäckande bilden vid endoskopiska undersökningar.

Genom att kombinera olika våglängder gör denna teknik det möjligt för endoskopister att enkelt växla mellan vitt ljus, blåljusavbildning (BLI) och länkad färgavbildning, med ökad kontrast mellan vitt och rött (LCI), vilket möjliggör förbättrad upptäckt av polyper.

Länkad färgavbildning (LCI) stöder förbättrad upptäckt av lesioner. Den är speciellt utformad för att främja upptäckt av lesioner och den förbättrade färgkontrasten gör att rött ser rödare ut och vitt ser vitare ut, vilket förenklar upptäckt av inflammationer och detektion av adenom.* Det kan hjälpa till att minska missfrekvensen av neoplastiska lesioner.* Lär dig mer om LCI på vår LCI-sida.

Blue Light Imaging (BLI) stöder noggrann karakterisering av lesioner genom att tillåta endoskopister att visualisera slemhinnans ytstrukturer och ytliga mikrokärl. Det är överlägset enbart vitt ljus för realtidsförutsägelse av histologi i polyper.*

Total kontroll i tre dimensioner

Coloassist Pro

Visualisering av endoskopets form i realtid!

På grund av den ökade förekomsten av kolorektal cancer har de krav som ställs på endoskopisten vid koloskopi aldrig varit större.

Behovet av noggrannhet, effektivitet och enkelhet har fått större betydelse, samtidigt som kravet på förbättrad patientkomfort och tidig upptäckt också har ökat.

Unika förutsättingar

Koloskopi kan vara svårt och tidskrävande för endoskopisten, men också obekvämt för patienten. Fujifilms visualiseringssystem visar endoskopets form i realtid genom att visa en färgkodad 3D-representation av endoskopet bredvid endoskopibilden. Visualiseringssystemet hjälper skopisten i sitt beslutsfattande genom att se beteendet hos koloskopet under intubationen. Detta för att möjliggöra tidig identifiering av slyngbildning samt för att minska patientens obehag under en koloskopi.

Funktionell design och kompabilitet

Visualiseringssystemet är kompatibelt med ELUXEO VP/BL-7000.

Bland andra funktioner är det dedikerade ELUXEO EC-760S-G/L, M-koloskopet tillgängligt i två längder och är utrustat med CMOS, LCI, BLI, variabel förstyvare och Adaptive Bending-teknologi.

Lär dig mer om visualisering av endoskopets form i realtid på vår ColoAssistPro-sida.

Din partner i salen

CAD EYE blinkar aldrig

Vi vill med CAD EYE hjälpa såväl skopister som patienter till bästa möjliga ADR. Målet för oss alla, är att så få som möjligt ska utveckla kolorektal cancer efter genomgången koloskopi.

Man kan betrakta CAD EYE som en kvalitetsmedveten och outtröttlig assistent. En partner på salen, som ständigt kikar över axeln.

Alltid ögonen på hela skärmen. Blinkar aldrig. Tappar aldrig koncentrationen, oavsett tid på dygnet. Allt med en analyserad bildbank på tusentals polyper.

Med CAD EYE erbjuder vi ett mycket enkelt användande för skopisten där systemet styrs från endoskopets knappar.

Allt sker i realtid, oavsett om det handlar om detektion eller karakterisering av fynden.

Om datorassisterad diagnostik kan förbättra skopistens förmåga att finna adenom så kommer hela vårdkedjan att gagnas av detta, för att inte tala om patienten. Vi strävar vidare mot att placera dagens siffror för diagnosen koloncancer till historieböckerna!

Lär dig mer om banbrytande AI-assisterad endoskopi på vår CAD EYE-sida.

Endoskop i toppklass

Tydlighet, ergonomi och skärpa

Fujifilms endoskop i 700-serien är utrustade med CMOS-chip som ger en fantastisk bildupplösning i kombination med LED-ljuset från ELUXEO. Med LCI, BLI & optisk zoom ges bästa möjliga förutsättningar till tidig detektion och karaktärisering. Endoskopen kommer med ergonomiska och smidiga handtag.

Vi har ett stort urval av endoskop som täcker in alla behov vid allt ifrån standardundersökningar till avancerade terapier och intervention.

Gastroskop i ett flertal modeller däribland zoomskop, vårt transnasala gastroskop med 2,4 mm arbetskanal till vårt dubbelkanaliga terapigastroskop med 3,2 och 3,7 mm arbetskanal.

Från standard till superslim

Alla koloskop kommer i två eller tre längder. Standard koloskopin för diagnostik kommer med 170 graders bildvinkel för att optimera egenskaperna för bästa möjliga ADR.

Högupplös zoomdiagnostik

Idag pratar man mer och mer om visuell diagnostik inom endoskopin och zoom-endoskopi är intimt förknippat med detta. Fujifilm ligger i framkant av den utvecklingen via Eluxeo-processorn samt de nya zoom-endoskopen, som är utrustade med högupplösta CMOS-chip och optisk förstoring upp till hela 145 ggr.

Vår 580-serie är benämningen på våra duodenoskop, ultraljudsendoskop och enteroskop med dubbelballong-teknik.

Har du frågor om våra produkter eller vill du beställa?

Tveka inte att kontakta oss!

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

KUNGSHUSEN 0159-120 20