Uppdaterad information om Covid-19 från Kungshusen
14 december 2020

 

Idag gick myndigheterna i Sverige ut med nya direktiv gällande Covid-19 situationen och hur vi allra på bästa sätt kan bidra till att minska smittspridningen.

Kungshusen tar denna situation på största allvar och jobbar kontinuerligt med förebyggande åtgärder så långt det är möjligt.

Alla medarbetare på företaget testas med jämna mellanrum för att på så vis kunna upptäcka aktiv smitta eller antikroppar.

Vi följer också alla direktiv från myndigheterna och våra kunder.

Vi vet att våra kunder, sjukvården i Sverige, jobbar under stor press just nu och vi har all respekt för att detta medför omprioriteringar för de flesta. Samtidigt är vi också medvetna om att sjukvården har stort behov av att ta hand om alla som söker sjukvård i vårt samhälle.

Även om vi inte alltid kan bistå er på plats så finns vi här, redo och rustade för att på bästa sätt hjälpa till så gott vi kan.

Idag kan mycket lösas genom modern videoteknik och vi håller som bäst på att utöka den resursen så att den ska bli än mer lättillgänglig för alla.

Än så länge hotar inte pandemin vår förmåga att förse er med produkter. Ni kan med förtroende alltid vända er till oss.

Vi har dessutom utökat vårt utbud och kan idag erbjuda personligt skydd i form av ett för ändamålet anpassat visir – Kungshusenvisiret.

Tveka inte att höra av er

Ni når oss alltid på 0159-120 20 eller info@kungshusen.se

 

Henrik Svärdskog

VD

Kungshusen Medicinska AB

 

Tillbaka till startsidan

 

Kungshusen Medicinska AB

Kikarvägen 14, 647 35 Mariefred · 0159 120 20  · info@kungshusen.se

NYA MÖJLIGHETER